Moringa Capsules

De Moringa oleifera boom is de meest heilzame boom op aarde en wordt de ‘boom van het leven’ genoemd! Deze bijzondere boom groeit in Afrika en Azië en bevat meer dan negentig voedingsstoffen, met inbegrip van 47 krachtige antioxidanten. Van nature is het blad van de boom rijk aan essentiële vitaminen, mineralen, eiwitten, aminozuren, antioxidanten en voedingsvezels. De moringa-plant bevat onder meer belangrijke mineralen en is een goede bron van eiwitten, vitaminen, betacaroteen, aminozuren en verschillende fenolen. De meeste voedingstoffen worden in de bladeren van de moringa gevonden. Al deze natuurlijke voedingsstoffen maken Moringa Capsules tot het beste natuurlijke voedingssupplement!

De Moringa boom

De Moringa oleifera, in het Engels the Miracle tree, is werkelijk een wonderboom. Andere woorden zijn er eigenlijk niet voor. Vrijwel al de delen van deze tropische boom zijn eetbaar en/of hebben geneeskrachtige waarden.\De Moringa boom kan in zijn natuurlijke omgeving tot zo’n 12 meter hoog worden, kan enkele meters per jaar groeien en kan droogtes van jaren overleven.

De bladeren van de boom zijn zowel rauw als gekookt eetbaar en bevatten ongelofelijk hoge dosis vitamines, mineralen en eiwitten. Voor langere houdbaarheid kan het blad gedroogd worden en verliest daarbij vrijwel geen voedingstoffen.

Aanvulling tekort essentiële vitamines en mineralen!

Erg veel mensen hebben een chronisch tekort aan essentiële vitamines en mineralen waar niet iedereen zich van bewust is. Met als gevolg een lagere weerstand tegen het ontstaan van allerlei ziektes en aandoeningen, hier kunnen verschillende oorzaken voor zijn.Moringa Capsules

Gebruiksaanwijzing Moringa capsules

Een voedingssupplement mag niet als vervanging van een evenwichtige gevarieerde voeding en van een gezonde levensstijl worden gebruikt. Bij doktersbehandeling, zwangerschap of het geven van borstvoeding dient u altijd eerst uw arts of apotheker te raadplegen voordat u de moringa capsules voedingssupplementen gaat gebruiken. Twee capsules per dag, in te nemen tijdens een maaltijd. Of zoals voorgeschreven door een Medisch Specialist. Stop het gebruik onmiddellijk en raadpleeg een arts als er overgevoeligheidsreacties optreden. Niet geschikt voor personen onder de 18 jaar.

Bewaarvoorschrift

De verpakkingen met de moringa capsules dient u goed gesloten op een droge, koele en donkere plaats te bewaren. Buiten het zicht en bereik van jonge kinderen plaatsen. Niet gebruiken als de sealing ontbreekt of is verbroken.

Ingrediënten

Moringa bladpoeder van biologische teelt in capsule van plantaardige cellulose. Dit product bevat geen kunstmatige kleurstoffen, smaakstoffen of zoetstoffen, conserveringsmiddelen, toegevoegde suik­ers, zout, mais, melk, lactose, soja, gluten, tarwe, gist, noten of dierlijke producten.

Categories: moringa algemeen

0 Comments

Geef een reactie

Avatar placeholder

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.